για &

Τοποθεσία

Θάσσος

Το Ξενοδοχείο Αιθρία βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο του Λιμένα, της πρωτεύουσας της Θάσου. Στο Λιμένα βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Αρχαίο Θέατρο και άλλα μέρη που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε. Με αφετηρία τον Λιμένα και το Ξενοδοχείο Αιθρία μπορείτε να ξεκινήσετε την περιπλάνηση σας στη Θάσο, τις υπέροχες παραλίες της, τα γραφικά χωριά της και την υπέροχη φύση. Πολύ κοντά υπάρχουν μαγαζιά, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ σε απόσταση τόσο μικρή που δεν θα χρειαστείτε αυτοκίνητο.

Στη Θάσο υπάρχουν: αρχαιολογικοί χώροι, μονοπάτια για πεζοπορία, θαλάσσια σπορ, χώροι για ιππασία και πολλά άλλα.
Αποστάσεις: - Ξενοδοχείο Αίθρια

Αποστάσεις:

  • Στάση Λεωφορείου: 300m
  • Παραλία: 350m
  • Λιμάνι: 300m
  • Mini Market: 50m
  • Εστιατόριο: 60m
Θάσσος

«Ένα νησί του οποίου η ιστορία, αρχίζει πολύ νωρίς στην αρχαία Ελλάδα και διαθέτει μεγάλη πολιτιστική αξία.»

Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί του Αιγαίου και ξεχωρίζει για από τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές της. Συνδυάζει το πράσινο του πεύκου και της ελιάς, με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τη σμαραγδένια θάλασσα.

Βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της Ανατολικής Μακεδονίας. Απέχει 18 ναυτικά μίλια από την Καβάλα και 6 μίλια από την Κεραμωτή και το Αεροδρόμιο της Καβάλας. Ανήκει στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Θάσος κερδίζει κάθε επισκέπτη. Οι παραδοσιακοί οικισμοί του νησιού εντυπωσιάζουν με την γραφικότητά τους. Οι αρχαιολογικοί χώροι της Θάσου φανερώνουν την λαμπρή ιστορική πορεία του νησιού στο χρόνο. Οι παραλίες και οι φυσικές καλλονές όλου του νησιού θα σας γεμίσουν αλησμόνητες εικόνες.